Een mooie oogopslag zonder wimperextensions of mascara? Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers via een speciale techniek gekruld. Zo lijken de wimpers langer en krijg je een mooie open blik. Het resultaat houdt tot wel 8 weken lang! Probeer deze behandeling ook eens in combinatie met het verven van de wimpers voor een extra mooi resultaat !

  

VOORDELEN :


- Resultaat van 6 tot 9 weken!
- Niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers!
- Bestendigd tegen water, zweten, tranen, zwemmen en slapen
- Ideaal voor mensen die allergisch zijn voor wimperextensions
- Voelt licht en natuurlijk, ogen lijken groter.
- Je hebt geen mascara en wimperkruller meer nodig


NATUURLIJKE INGREDIËNTEN

Perfect Eyelash gaat voor duurzaamheid en natuurlijke materialen. Dit in tegenstelling tot veel andere merken die ook chemische, voordeliger ingrediënten hanteren. Die zijn echter niet goed voor de natuurlijke wimperhaar. Perfect Eyelash Lash Volume Lift gebruikt in lotion 1 keratine. Dit product bevat CYSTEAMINE HCI, een veel zachter ingrediënt dat vergelijkbaar is met de natuurlijk cyteamine van de wimperhaar. Dit helpt de structuur en elasticiteit van het haar te verbeteren.

 
  

LOTION 3: NUTRITION DOSE / LASH BOTOX

Onze Nutrition lotion zorgt voor de voeding, deze bevat collageen. Dat is een fibrillaire eiwit en herstelt de structuur van het haar. Collageen vormt als het ware een laagje om het haar, waardoor de wimpers voldoende vocht vasthouden, glans krijgen en zijdezacht worden.

WEETJE

Veel andere Lash Volume lift-merken gebruiken de Chemicalen Thioglycolic acid als permanent lotion. Dat werkt iets sneller, maar is veel heftiger voor de eigen wimpers. Wij kiezen dus bewust voor een beter alternatief. Het keratinesysteem HCI zonder ammoniak garandeert perfecte resultaten, zelfs bij het fijnste wimperhaar.